Vliegtickets naar Malaga

Vliegtickets naar Malaga

Is het tijd om er even lekker tussenuit te gaan? Dan kun je ervoor kiezen om in eigen land te blijven, maar ga je voor safe, kies dan voor een heerlijke vakantie naar de zon. Wanneer je in het voor- of najaar binnen Europa optimaal wilt genieten van aangename zomerse temperaturen, dan is het zuiden van Spanje de ‘place to be’ Door het mediterrane klimaat is het gedurende deze periode heerlijk vertoeven. Niet alleen voor een langdurige strandvakantie is het zuiden van Spanje ideaal. Ook wanneer je kiest voor een stedentrip naar de steden Malaga, Marbella of Sevilla die in deze streek genaamd Andalusië liggen perfect.

Inhoudsopgave

Met het vliegtuig naar Malaga

Wanneer je kiest voor een stedentrip, dan is het voor de hand liggen dat je kiest voor het vliegtuig. Je bent immer met een paar uur op de plaats van bestemming. Daarnaast ben je vrij om te kiezen vanaf welk vliegveld je vertrekt. Je kunt kiezen voor vliegtickets naar Malaga vanaf Schiphol, maar ook Duitsland is enorm in trek. Vooral wanneer je aan de grens woont, kan het zich lonen eens te kijken naar vliegtickets naar Malaga met als vertrekpunt onze oosterburen. Niet alleen zijn de vliegtickets vaak voordeliger, maar scheelt het je simpelweg ook de nodige kilometers in de auto, vliegtickets vergelijken is dus zeker een tip. In tegenstelling tot de Schiphol, zijn de duitse vliegvelden vaak een stuk kleinschaliger, waardoor de doorstroom een stuk soepeler verloopt. Dit alles bij elkaar kan je toch zo flink wat tijd besparen op de complete reis.

Verblijf in Malaga

Een vliegtickets naar Malaga geboekt? Dan is het tijd voor je verblijf! Door de enorme keuze is het helemaal aan jezelf of je kiest voor een hotel, appartement of eventueel B&B. De mogelijkheden in deze stad zijn eindeloos. Vooral wanneer je optimaal wilt genieten van de cultuur, sfeer en het heerlijk eten, dan is het aan te raden te kiezen voor een klassiek hotel in het centrum van de stad. De prijs per nacht ligt hier doorgaans een stukje hoger, maar het zeker de moeite waard. Wanneer je puur voor het strand naar Malaga gaat, dan kun je prima kiezen voor een hotel buiten de stad. Dan zal je doorgaans wat voordeliger uit zijn, maar ben je vaak met een paar minuten lopen bij het prachtige strand.

Andere info

Een bord schilderen voor de kerstman

Een bord schilderen voor de kerstman

Inspiratie voor een leuke zomervakantie

Inspiratie voor een leuke zomervakantie

De mooiste zonvakanties in Spanje

De mooiste zonvakanties in Spanje

Stedentrip Spanje tips

Stedentrip Spanje tips