De mooiste zonvakanties in Spanje

De mooiste zonvakanties in Spanje

Wie denkt aan vakantie, komt natuurlijk al snel uit bij Spanje. Een vakantie Spanje 2022 staat dan ook bij velen weer op de planning. Niet voor niets, want Spanje is natuurlijk de perfecte plek voor een heerlijke zon, zee en strand vakantie. Door het enorme aantal aan prachtige bestemmingen, is er voor ieder wat wils. Zo kun je kiezen voor een vakantie in het zuiden, maar is ook de oostkust een absolute aanrader voor wie cultuur wil combineren met een aantal dagen strand. Wil jij graag naar Spanje, maar heb je geen idee welke plek voor jou het meest geschikt is? Geen probleem! Wij hebben namelijk de mooiste zonvakanties in Spanje voor je op een rijtje gezet.

Inhoudsopgave

Zuiden-Spanje

Het zuiden van Spanje, is al vakantiebestemming ontzettend populair. Niet zo gek, te bedenken dat het hier ook in het najaar qua temperatuur ontzettend aangenaam is. We zien daarom ook, dat steeds meer mensen ervoor kiezen om hier gedurende de winterperiode blijven overwinteren. De kans dat het kwik overdag onder de 20 graden komt, is namelijk nihil. Niet alleen om te overwinteren is het zuiden van Spanje één van de mooiste plekken voor een vakantie, maar wat dacht je van de geweldige stranden waar je optimaal kunt genieten van je jaarlijkse welverdiende strandvakantie? Bekijk de aanbiedingen van VakantieDealz voor de beste vakantie deal.

Barcelona 

Wil jij een onvergetelijke zonvakantie in Spanje, dan is Catalonië hiervoor bij uitstek geschikt. Het is op minder dan 2 uur vliegen en de temperatuur is hier gedurende de gehele zomer heerlijk. Zo kun je genieten van het kilometerslange strand, maar kun je ook het binnenland in, wanneer het toch een dagje bewolkt is. De meest bekende stad in deze streek, dat is natuurlijk Barcelona. Al decennia lang één van de populairste locaties voor zowel een zonvakantie als stedentrip!

Binnenland

Ben je absoluut geen fan van de Zee, dan kun je voor een zonvakantie in Spanje ook terecht in één van de vele prachtige steden in het binnenland. Wat dacht je van een geweldig all inclusive hotel in het centrum van Madrid? Let uiteraard wel op, dat er ook een zwembad aanwezig is, want wanneer je geen mogelijkheid hebt om even een duik te nemen, dan word je hier natuurlijk niet heel vrolijk van.

Andere info

Een bord schilderen voor de kerstman

Een bord schilderen voor de kerstman

Inspiratie voor een leuke zomervakantie

Inspiratie voor een leuke zomervakantie

Stedentrip Spanje tips

Stedentrip Spanje tips

Citytrip tips Malaga

Citytrip tips Malaga