Malaga FC

Malaga FC

Inhoudsopgave

Malaga voetbalclub

Malaga is een behoorlijk grote stad. De stad heeft dan ook zijn eigen voetbalclub. Er zijn heel wat mensen die het leuk vinden om voetbal bij te houden. Dit zal je kunnen doen om de voetbalclub in Malaga of misschien om je thuisclub. Als je op vakantie gaat, is het zeker leuk om de voetbalclub van Malaga in de gaten te houden. Daar kun je eventueel zelfs nog iets van leren. 

Het stadion 

Het stadion van de voetbalclub ligt aan de rand van Malaga. Er zijn heel wat toeristen die het leuk vinden om deze voetbalclub een keer op te zoeken. Je zal zien dat het een behoorlijk groot stadion is en dat het behoorlijk indrukwekkend is om te zien. Malaga CF heeft hier al heel wat wedstrijden gespeeld. Je zal uiteraard zelf ook naar een wedstrijd van de voetbalclub kunnen gaan kijken. 

Het voetbalstadion zal je kunnen gaan bekijken als Malaga CF een thuiswedstrijd speelt. Je kan dan het indrukkende stadion van binnen zien. De meeste toeristen vinden het wel leuk om te zien, maar vooral de voetbal toeristen maak je hier erg blij mee. Je kan dan direct zien hoe het allemaal in zijn werking gaat in een ander land. 

De voetbalclub bezoeken

Uiteraard kan het zijn dat je geen zin hebt om een wedstrijd te kijken, maar je de club wel wilt bezoeken. Dit is dan zeker mogelijk. Je kan dan een tour aanvragen. De gids zal je dan alles gaan uitleggen over het stadion en hoe het allemaal precies ontstaan is. Je hoeft je dan geen zorgen te maken over het feit dat je een hele voetbalwedstrijd zal moeten gaan kijken. Dit is niet het geval.

Je kan zelf een tour aanvragen. Je zal alleen kunnen gaan, maar je kan ook met een hele groep gaan. Het is een zeer leuk uitje als je echt van voetbal houdt. Wanneer er mensen mee zijn die niet van voetbal houden, zouden zijn naar het strand kunnen gaan. Op die manier heeft iedereen een leuk uitje op die dag gehad. Zo is iedereen tevreden en heb je toch je voetbalclub van dichtbij gezien. 

Andere info

Openbaar vervoer: reizen met de bus in Málaga

Openbaar vervoer: reizen met de bus in Málaga

Malaga auto huren

Malaga auto huren

Malaga bezienswaardigheden

Malaga bezienswaardigheden

Malaga Hotel

Malaga Hotel