Malaga bezienswaardigheden

Malaga bezienswaardigheden

Inhoudsopgave

Malaga bezienswaardigheden

Malaga is een grote stad waar een hele hoop mensen graag naar toe gaan. Het is een stad vol met mogelijkheden. Omdat de stad zo vol zit met mogelijkheden, kan je er prima op vakantie. Er zijn genoeg bezienswaardigheden waar je naar toe zal kunnen om je vakantie te vieren. In Malaga zijn zoveel mogelijkheden, dat het handig is om er even een paar op een rijtje te hebben staan uit een reisgids

Kathedraal

Als eerste is de Kathedraal in Malaga zeker een goede bezienswaardigheid om heen te gaan. Er zijn heel wat verschillende bouwstijlen gebruikt, waardoor het zeer indrukwekkend is om er eens naar te kijken. De bouw heeft minimaal 200 jaar geduurd en uiteindelijk stond er maar een enkele toren. De kathedraal is behoorlijk groot, waardoor je direct een goede indruk krijgt hoe het vroeger precies gebouwd is. 

De kathedraal is open om bezocht te worden en daardoor komen er ook heel wat verschillende toeristen op af. De toeristen vinden het prachtig om de verschillende stijlen door elkaar heen te zien. Op die manier ervaar je echt hoe er gebouwd is en wat de beste opties waren in die tijd. Je leert er daadwerkelijk wat van. Dat is iets leuks voor jezelf, maar misschien ook voor de kinderen. Zij leren hoe het vroeger in zijn werking ging en wat de beste opties waren. 

Picasso museum 

Als je van musea houdt, is het Picasso museum zeker eentje die je niet gemist zal willen hebben. Je kan hier zijn werk van vroeger bekijken en je zal direct een indruk krijgen van hoe hij te werk ging. Voor veel mensen is het zeker erg indrukwekkend om er een keer heen te gaan. Je kan er heen wanneer je dat graag zal willen. Uiteraard moet je wel entree betalen. 

Het museum staat vol met heel wat werk, maar je kunt er ook wat eten of drinken. Dit zorgt ervoor dat het hele uitje compleet is, omdat je dan zelf niets mee hoeft te nemen. Niet iedereen is weg van musea, maar de meeste mensen kunnen dit museum zeker wel waarderen. Dit komt doordat Picasso erg groot is en veel mensen hebben kennen. 

Andere info

Openbaar vervoer: reizen met de bus in Málaga

Openbaar vervoer: reizen met de bus in Málaga

Malaga auto huren

Malaga auto huren

Malaga Hotel

Malaga Hotel

Malaga stranden

Malaga stranden