Malaga airport

Malaga airport

Inhoudsopgave

Malaga airport

Als je naar Malaga wilt vliegen, is het handig om te weten waar je precies terecht zal gaan komen. Je gaat naar Malaga airport, vanuit daar ga je naar je hotel of camping. Dat ligt er een beetje aan wat jezelf wilt. Wanneer je Malaga airport opzoekt, zal je een hele hoop tegenkomen. Er zijn bepaalde dingen die belangrijk zijn om te weten en andere dingen kun je makkelijk achterwege laten. 

8 km van Malaga

Het is altijd verstandig om uit te zoeken waar je precies terecht komt. Malaga is een behoorlijk eindje weg van de airport. Daarom is het verstandig om voor na de vlucht vervoer te regelen. Je hebt namelijk geen zin om ruim 8 kilometer te moeten gaan lopen naar Malaga toe. Je wil kunnen relaxen wanneer je eindelijk bij de juiste bestemming aankomt. 

Je kan een taxi regelen die je naar het juiste punt zal gaan brengen. Je kan er ook voor kiezen om een auto te huren. Op die manier ben je heel de vakantie voorzien van vervoer. Daar hoef je jezelf dan niet meer druk over te maken. Een auto huren kost je wel een borg en wat extra geld, maar dan krijg je er ook zeker wat goeds voor. 

Vluchten naar meer dan 60 landen

Airport Malaga is een behoorlijk druk vliegveld. Dit komt door het feit dat het vliegveld naar meer dan 60 landen kan leiden. Er zijn een hele hoop vliegtuig gebruikers per dag. Op die manier zal je direct zien dat je in een behoorlijke drukte binnenkomt wanneer je het vliegveld op zal komen lopen. Natuurlijk maakt dit niet voor iedereen uit, maar niet iedereen houdt van drukte. 

Het is vooral belangrijk dat je goed op je spullen let wanneer je gaat reizen. Het maakt dan niet uit naar welk land je toe gaat. Het is namelijk altijd zo hoe drukker, hoe eerder je iets kwijt zal kunnen zijn. Zakkenrollers zien hun grote kans dan direct en de kans dat je iets kwijtraakt, is dan zeer groot. Je kan je daar beter in het begin al direct op voorbereiden, dan dat er iets gestolen zal worden. 

Andere info

Openbaar vervoer: reizen met de bus in Málaga

Openbaar vervoer: reizen met de bus in Málaga

Malaga auto huren

Malaga auto huren

Malaga bezienswaardigheden

Malaga bezienswaardigheden

Malaga Hotel

Malaga Hotel