Malaga stranden

Malaga stranden

Inhoudsopgave

Malaga stranden

Een strand is heerlijk om gebruik van te gaan maken als je op vakantie bent. Niet iedereen houdt van zonnebaden, maar in de zee is ook altijd wel iets te beleven. Daarnaast vinden de meeste mensen de gezelligheid op een strand ook zeer belangrijk. In Malaga is er zeker weten een mooi strand aanwezig. Het is een veel mooier strand dan in Nederland. Wij Nederlanders kijken onze ogen uit naar het strand. 

Schone stranden

Het grootste en mooiste voordeel van de stranden in Malaga is het feit dat de stranden erg schoon zijn. In Nederland kom je nog wel eens wat tegen op het strand. In Malaga is die kans een heel stuk kleiner. De schone stranden in Malaga trekken dan ook een hele hoop toeristen. De meeste mensen vinden de stranden prachtig en willen er wel vaker wat van zien. 

Fietsafstand

Een ander groot voordeel van het strand in Malaga is het feit dat het op fietsafstand van het centrum af is. Je hoeft je dan geen zorgen te maken of je nog wel bij het centrum zal komen. Je zal makkelijk een fiets kunnen huren en kunnen kijken of er nog iets leuks in het centrum te vinden is. Op die manier heb je twee verschillende uitjes in een keer benut. Dat is uiteraard nog leuker. 

Voldoende voorzieningen

Daarnaast zal je op het strand zelf voldoende voorzieningen gaan vinden. Er zijn heel wat verschillende soorten restaurants of kraampjes te vinden. Op die manier hoef je het strand niet eens af, om iets lekkers te kunnen gaan eten of drinken. Dit maakt het uitje naar de strand een stuk makkelijker. Je hoeft namelijk je eigen eten niet eens mee te gaan nemen. 

Prachtige zon

Als laatste is er uiteraard ook een prachtige zon aanwezig op het strand. Er zijn meerdere stranden te vinden, maar voor ieder strand geldt eigenlijk hetzelfde. Het wordt prima onderhouden en de meeste mensen kijken hun ogen uit. Het maakt niet uit waarom je naar het strand zal willen gaan, want het is hoe dan ook een aanrader als je van een strand houdt om naar toe te gaan.  

Andere info

Openbaar vervoer: reizen met de bus in Málaga

Openbaar vervoer: reizen met de bus in Málaga

Malaga auto huren

Malaga auto huren

Malaga bezienswaardigheden

Malaga bezienswaardigheden

Malaga Hotel

Malaga Hotel