Citytrip tips Malaga

Citytrip tips Malaga

Wil jij verzekerd zijn van zon? Dan is een citytrip Malaga een absolute aanrader voor je! Doordat Malaga in het zuiden van Spanje is gelegen, is het hier zowel in het voor- als najaar ontzettend aangenaam. Niet voor niets is Malaga één van de meest populaire steden van Spanje als het gaat om een citytrip. Doordat je zowel dicht bij het strand zit, als dat er tal van prachtige bezienswaardigheden zijn, is het hier heerlijk vertoeven. Zo kun je een aantal dagen genieten van zowel het strand, als cultuur.Toch kan het best spannend zijn wanneer je voor het eerst naar Malaga gaat. Speciaal daarom hebben we een aantal tips voor je samengesteld.

Inhoudsopgave

Strand

Wanneer je even helemaal tot rust wilt komen, dan is het strand van La Malagueta hiervoor bij uitstek geschikt. Na een lange reis, is het namelijk heerlijk om de eerste dag even helemaal nergens aan te hoeven denken. De reden waarom Malaga zo ontzettend populair is als bestemming voor een citytrip, is omdat je strand kunt combineren met het bezoeken van bezienswaardigheden. Dus ga jij een aantal dagen naar deze mooie stad, dan is het aan te raden de eerste dag even tot rust te komen aan één van de vele stranden.

Uitzicht over de stad

Wanneer je na je eerste dag helemaal tot rust bent gekomen, is het tijd om wat van de stad te zien. Hoe kun je dit beter doen, dan te beginnen met het uitzicht te bewonderen over de hele stad. Wanneer je kasteel Gibralfaro en fort Alcazaba bezoekt, geeft dit je niet alleen een prachtig uitzicht over de volledige stad, maar laat het je ook de prachtige architectuur en historie zien welke deze stad kenmerkt. Wanneer je het kasteel bezoekt, dan zul je verstelt staan om het prachtige uitzicht welke het je biedt.

Winkelen

Bij een citytrip mag een dagje winkelen natuurlijk absoluut niet ontbreken. Voor de echte shopliefhebber, is Malaga een waar walhalla. De hoofdwinkelstraat van Malaga is ‘De Calle Larios’. De bekende straat is overdekt met doeken en staat bekend als één van de meest exclusieve winkelstraten van heel Spanje. Ondanks het feit dat het wellicht flink buiten budget valt, is het bezoeken ervan alleen al een hele beleving op zich.

Andere info

Een bord schilderen voor de kerstman

Een bord schilderen voor de kerstman

Inspiratie voor een leuke zomervakantie

Inspiratie voor een leuke zomervakantie

De mooiste zonvakanties in Spanje

De mooiste zonvakanties in Spanje

Stedentrip Spanje tips

Stedentrip Spanje tips