Vliegtickets Malaga

Vliegtickets Malaga

Ben jij net als velen van ons even toe aan een paar dagen zon? Dan is het zuiden van Spanje de ideale plek! Het is ‘slechts’ 4 uurtjes vliegen en je bent doorgaans verzekerd van lekker weer. Je kunt ervoor kiezen om een combi reis te boeken, dus zowel vluchtticket als verblijf in één, maar ook apart van elkaar. Steeds vaker zien we dat het boeken van vlucht en verblijf apart wordt gedaan. Dit omdat het je een stuk meer flexibiliteit geeft qua vliegtijden, maar ook de locatie vanaf waar je vliegt. Zo kun je met een aparte vlucht zowel je heen- als terugreis los van elkaar boeken. Waar we meestal bij een combi zien dat of de heen of terugreis qua tijd niet ideaal is.

Inhoudsopgave

Beste moment van boeken

Wanneer jij er even tussenuit wilt, dan duik je natuurlijk direct achter je pc of laptop om te kijken naar de beste vliegtickets naar Malaga. Toch zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden wanneer je wilt gaan boeken. Zo kun je bijvoorbeeld op de populaire site Skyscanner een alert inschakelen wanneer een bepaalde tickets onder een door jouw gekozen prijs komt. Zo weet je namelijk altijd zeker, dat je nooit meer betaald dan je zelf wilt. Een andere tips is, door zowel heen als terugreis apart van elkaar te boeken.

Vliegen vanaf Duitsland

Wanneer jij opzoek bent naar vliegtickets voor Malaga, dan kan het zich lonen om ook eens te kijken naar de verschillende luchthavens bij onze oosterburen. Wanneer jij bij de grens woont, is het bijvoorbeeld maar een uurtje rijden naar de luchthaven van Munster. Naast het feit dat het een stuk korter rijden is, zijn de vliegvelden in Duitsland vaak een stuk rustiger. Je kunt je voorstellen dat Schiphol nogal massaal is. Daarnaast scheelt het je ook in de prijs van je ticket. Waar je in Nederland de koffers apart moet bijboeken, zit dit meestal in Duitsland al bij de prijs in. Dit kan je al snel 50-60 euro schelen op een enkele reis. Kortom, het loont zich dus om goed te kijken wat voor jou het voordeligste is.

Andere info

Een bord schilderen voor de kerstman

Een bord schilderen voor de kerstman

Inspiratie voor een leuke zomervakantie

Inspiratie voor een leuke zomervakantie

De mooiste zonvakanties in Spanje

De mooiste zonvakanties in Spanje

Stedentrip Spanje tips

Stedentrip Spanje tips