Vakantie Costa del Sol

Vakantie Costa del Sol

De Costa del Sol is een uitstekende bestemming voor een zonvakantie maar heeft nog veel meer te bieden. Zo zijn er een aantal adembenemende natuurparken die je zeker gezien moet hebben en ook kun je er prima winkelen.

Inhoudsopgave

Verblijf in Hotel Pedro

De Costa del Sol is één van de betere zonbestemmingen in spanje maar wanneer je dit combineert met een verblijf in Hotel Pedro kun je genieten van een zorgeloze vakantie. Het hotel is gelegen aan het Carihuela boulevard waardoor je op loopafstand bent van het strand. Op die boulevard zijn er ook een aantal bars te vinden waar je een gezellige avond kunt beleven. Ook vind je er winkels en restaurants. Je hebt de beschikking over een moderne kamer inclusief een balkon waar je heerlijk kunt genieten van het prachtige uitzicht op de zee. Het hotel heeft een restaurant waar je heerlijk kunt dineren. Het is ook mogelijk om ontbijt te nuttigen. Zo begin je de dag meteen goed.

Ontdek de natuur in de Costa del Sol

De Costa del Sol is niet alleen een zonbestemming maar je kunt er ook genieten van de prachtige natuur. Bezoek één van de elen natuurparken in de buurt en maak de mooiste wandelingen. Bezoek bijvoorbeeld eens de Caminito del Rey, Sierra de las Nieves en de Torcal de Antequera. Trek goede wandelschoenen aan want je je zult gaan lopen over avontuurlijke wandelpaden.

Winkelen in de Costa del Sol

Na wat dagen genieten op het strand en een wandeling door een natuurpark kan een dagje shoppen natuurlijk ook niet ontbreken. In de Costa del Sol zijn er diverse winkelcentra te vinden waar je je een hele dag kunt vermaken. Je vindt er bekende winkelmerken maar ook lokale winkeltjes en natuurlijk horecagelegenheden waar je heerlijk kunt lunchen. Breng bijvoorbeeld aan het Centro Comercial Centro Plaza in Marbella of ga een dag naar de Balcon De San Miguel Shopping Center in Torremolinos.

Andere info

Een bord schilderen voor de kerstman

Een bord schilderen voor de kerstman

Inspiratie voor een leuke zomervakantie

Inspiratie voor een leuke zomervakantie

De mooiste zonvakanties in Spanje

De mooiste zonvakanties in Spanje

Stedentrip Spanje tips

Stedentrip Spanje tips