Fly & Drive Malaga

Fly & Drive Malaga

De trend van het moment. Nu vraag jij jezelf vast af, wat is het en hoe gaat het in z’n werk. Deze nieuwe opkomende vorm van vakantie is het zogeheten fly drive reizen. Dit betekent niets meer dan met het vliegtuig op vakantie en vervolgens staat er op de plek van bestemming een auto voor je klaar met een volledig uitgestippelde route. Hoe dit allemaal exact in z’n werk gaat vertellen we je in dit artikel. Zo kun je helemaal zelf bepalen waar je exact naartoe wilt, hoeveel dagen en wat je budget is. Zo is Spanje en in het bijzonder Malaga een perfecte plek voor deze vorm van vakantie.

Inhoudsopgave

Wat is een Fly & Drive

In de basis is het principe Fly en Drive niets meer dan een vakantie die is gecombineerd met vlucht, huurauto en ook de overnachtingen. Doordat je helemaal zelf je draai aan deze vorm van vakantie kunt geven is het uitermate populair. Het enige wat van belang is, is de locatie, het aantal dagen en je budget. Vervolgens kan er aan de hand van deze informatie een pasklare vakantie worden aangeboden. Populaire bestemmingen voor een Fly & Drive vakantie zijn Amerika, Spanje, Italië, Canada, Frankrijk en Portugal. Deze vorm van vakantie is in veel landen al immens populair. Toch merken we dat ook in Nederland deze vorm van vakantie steeds meer wint aan populariteit.

Voordelen Fly & Drive

Loop jij al een tijdje met het idee op vakantie te gaan, maar weet je niet zo goed hoe en waar? Verdiep je dan eens in deze vorm van vakantie. Je hoeft namelijk zelf helemaal niets meer te regelen. Het enige wat je hoeft te doen, is je koffer inchecken, vervolgens in het vliegtuig stappen en op het vliegveld je auto oppikken. Vervolgens is je accommodatie al voor je geregeld, dus op het moment van opstijgen is alles al voor je geregeld. Een relaxter begin van je vakantie kun je niet hebben toch? Dus wil jij graag een keer iets anders dan een standaard vakantie? Verdiep je dan eens in de fly drive Malaga vakantie, want je zult er geen moment spijt van krijgen.

Andere info

Een bord schilderen voor de kerstman

Een bord schilderen voor de kerstman

Inspiratie voor een leuke zomervakantie

Inspiratie voor een leuke zomervakantie

De mooiste zonvakanties in Spanje

De mooiste zonvakanties in Spanje

Stedentrip Spanje tips

Stedentrip Spanje tips