De 3 voordelen van een stedentrip naar Malaga vanaf Weeze

De 3 voordelen van een stedentrip naar Malaga vanaf Weeze

Vakantie, wie verlangt er niet naar! Wij allemaal toch? Soms kan een paar dagen in een andere omgeving zorgen voor een complete reset van je mind. Een stedentrip is hiervoor de perfecte manier. Zo ben je even een paar daagjes weg uit je eigen omgeving en kun je je zinnen verzetten. Zo kun je kiezen voor een stedentrip naar allerlei verschillende steden, maar wil je wat zon? Dan is een steden trip naar het zuiden van Spanje een echte aanrader! Een goede tip is om eens te kijken naar de mogelijkheden te vliegen via onze oosterburen. Wil jij weten welke 3 voordelen een stedentrip van Weeze naar Malaga, lees dan ons hele blog.

Inhoudsopgave

Reistijd

De reistijd vanaf de Nederlandse grens is vaak een stukje korter. Uiteraard wel even afhankelijk van waar je woon. Woon jij in de buurt van bijvoorbeeld Nijmegen of Arnhem, dan is de luchthaven van Düsseldorf maar een uurtje rijden. Woon je in het zuiden van het lang, in de provincie Limburg, dan is Köln een goede optie.

Parkeren

In Nederland betaal je al snel 10 euro per dag voor het parkeren. Dan sta je vaak ook nog op een afgelegen parkeerterrein en moet je met je hele hebben en houden wachten op de pendelbus die vaak ieder kwartier langskomt. Kies je voor een overdekte parkeerplaats op loopafstand van de luchthaven, dan lopen de kosten al snel op tot wel 10 euro per dag.

Snellere doorlooptijd

Doordat Duitsland beschikt over veel meer regionale luchthavens, betekent dit dat de doorstroomtijd op de luchthavens een stuk sneller is. Waar we ons vaak op Schiphol 2,5 uur voor die tijd dienen te melden, is dit op kleinere luchthavens doorgaans een stuk korter. Zo is het advies voor de luchthaven van Düsseldorf om uiterlijk 1,5 uur voor vertrek aanwezig te zijn.

De voordelen van een stedentrip naar Malaga vanaf Weeze zijn dus aanzienlijk. Uiteraard is het wel afhankelijk van je eigen woonplaats, maar woon jij in het oostelijke deel van Nederland, dan is het zeker raadzaam te kijken naar verschillende stedentrips via Duitsland, meer stedentrips vanaf Weeze vind je hier. Zo is Airport Weeze, maar ook Köln perfect als vertreklocatie voor jou volgende stedentrip.

Andere info

Een bord schilderen voor de kerstman

Een bord schilderen voor de kerstman

Inspiratie voor een leuke zomervakantie

Inspiratie voor een leuke zomervakantie

De mooiste zonvakanties in Spanje

De mooiste zonvakanties in Spanje

Stedentrip Spanje tips

Stedentrip Spanje tips