All inclusive vakantie Marbella

All inclusive vakantie Marbella

Wil jij onbezorgd kunnen genieten van een vakantie in het zuiden van Spanje? Dan is een all inclusive naar Marbella een absolute aanrader. In deze prachtige Spaanse havenstad vind je namelijk alles wat je in een vakantie zoekt. Zon, zee en strand. Daarnaast natuurlijk ook tal van luxe Beachclubs waar jij helemaal tot rust kunt komen en kunt genieten van de Spaanse gastvrijheid, hapjes en zon. Niet voor niets is Marbella wereldwijd één van de meeste populaire vakantiebestemmingen die Spanje kent. Voor wie gek is op boten, is de haven van Marbella een absolute ‘must see’ Deze haven, genaamd Puerto Banús, wordt niet voor niets het saint tropez van Spanje genoemd.

Prachtige stranden

Voor wie houdt van een onbezorgde all inclusive vakantie, is Marbella een absolute aanrader! Waar het vroeger vooral bekend stond als vissersdorpje, is dit tegenwoordig de belangrijkste badplaats die de Costa del sol kent. Je vindt deze prachtige stad tussen Malaga en Gibraltar, waar je naar laatstgenoemde overigens ook per boot naartoe kunt. Deze prachtige stad zit vol met allerlei luxe restaurants, winkels en terrassen. Zo kun je na een dag zonnen even heerlijk genieten van een heerlijk glas witte wijn of vers gemaakt Spaanse specialiteit zoals paella of tapas. Kortom, alles wat jouw vakantie tot een absoluut succes maakt.

Hotels

Wanneer je jezelf en je gezin volledig wilt ontzien gedurende je vakantie, dan is het goed te kiezen voor één van de vele prachtige all inclusive hotels die deze stad kent. Hier hoef je je werkelijk waar nergens zorgen over te maken. Het eten wordt tot in de puntjes verzorgd en gedurende de hele dag kun je onbeperkt drinken pakken, zoveel je maar wilt. Vooral voor de kinderen is een all inclusive vakantie naar Marbella natuurlijk een perfecte manier om volledig zelf tot rust te komen. Ze kunnen zelf naar de bar voor wat drinken en ook een ijsje zit bij de prijs in. Kortom, voor een onbezorgde vakantie, is Marbella de place to be. Zo kun je ook prima wanneer je een dagje weg wilt de prachtige stad zelf bezoeken of één van de vele nabijgelegen dorpjes die garant staan voor sfeer en gezelligheid.

Andere info

Een bord schilderen voor de kerstman

Een bord schilderen voor de kerstman

Inspiratie voor een leuke zomervakantie

Inspiratie voor een leuke zomervakantie

De mooiste zonvakanties in Spanje

De mooiste zonvakanties in Spanje

Stedentrip Spanje tips

Stedentrip Spanje tips