Vliegen vanaf Maastricht Airport

Wilt u er even lekker tussenuit? Dan kunt u een goedkope vliegvakantie boeken. Als u vliegt vanaf Maastricht Airport, kunt u kiezen uit één van de vele, verrassende vakantiebestemmingen. Deze kleine luchthaven in het zuiden van Nederland biedt verrassend veel vluchten aan naar verschillende locaties in Europa. Zo kunt u vanaf Maastricht Airport vliegen naar Alicante in het prachtige Spanje, naar Antalya in het zonovergoten Turkije, naar het gezellige Barcelona, naar het Italiaanse Bari, naar het Noord-Spaanse Girona of naar het verrassende Poolse Katowice. Vanaf Maastricht Airport valt er dus genoeg te ontdekken in Europa. Hieronder vertellen we u met welke luchtvaartmaatschappijen u kunt vliegen als u vliegt vanaf Maastricht Airport en vertellen we u bovendien hoe het zit als u uw auto wil parkeren in de buurt van Maastricht Airport. Lees dus snel verder!

 

Luchtvaartmaatschappijen die vliegen vanaf Maastricht Airport

Als u vliegt vanaf Maastricht Airport, vliegt u met Ryanair als u vliegt naar Alicante, Bari en Girona. Naar Alicante kunt u vliegen op maandag, woensdag en vrijdag. Naar Bari kunt u vliegen op woensdag en zondag. Als u op vakantie wil naar Girona, vliegt u vanaf Maastricht Airport op dinsdag, donderdag en zaterdag. Als u vliegt naar Antalya in Turkije, vliegt u met Corendon. Deze vluchten gaan op maandag en donderdag. Vliegen naar Barcelona vanaf Maastricht Airport? Dan vertrekt uw vlucht op maandag of donderdag en dan vliegt u met de maatschappij Vueling. Als u tenslotte naar Katowice afreist, vliegt u met Wizz Air en vertrekt u op maandag, woensdag, vrijdag of zaterdag.

 

Parkeren op Maastricht Airport

Als u uw auto parkeert bij Maastricht Airport, parkeert u de auto altijd op loopafstand van de terminal. U hoeft dus geen lange afstanden te lopen met uw zware koffer, maar u parkeert dichtbij de terminal. Lekker makkelijk! Er zijn altijd voldoende parkeerplaatsen bij Maastricht Airport, dus reserveren is niet nodig. U kunt kiezen uit P1 en P2. P1 is in parkeerkosten iets duurder dan P2 en u kunt alleen betalen met creditcard of pin. Voor het parkeren geldt: hoe langer u parkeert, hoe voordeliger het tarief. Uiteraard is dit tarief het voordeligst op parkeerplaats P2. Het is altijd verstandig om, voordat u naar het vliegveld rijdt met uw auto, even te controleren of er veel files staan. Zo weet u of u eerder moet vertrekken om te voorkomen dat u uw vlucht mist. Om parkeerplekken hoeft u zich gelukkig niet druk te maken: die zijn er genoeg.