Vliegen naar Malaga vanaf Schiphol

Wilt u op vakantie naar het prachtige, zonovergoten Malaga? Dat is een goede keuze, want voor kunst, cultuur, zon, zee en strand bent u aan het juiste adres in Malaga! Deze prachtige stad heeft een rijke geschiedenis en biedt u enorm veel heerlijke vakantie ervaringen op het gebied van eten, uitrusten, schitterende gebouwen en winkels. Als u naar Malaga wil vliegen, kan dit gewoon vanaf Schiphol. Schiphol is een prettige en goed georganiseerde luchthaven waar u, voordat u door de douane gaat, kunt genieten van de vele winkeltjes en restaurantjes die Schiphol te bieden heeft. Schiphol is daarom de perfecte start van uw vakantie! Vanaf Schiphol vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen voor een kleine prijs naar Malaga. Het is dus de moeite waard om eens te kijken voor welke prijs u vanaf Schiphol naar Malaga kunt vliegen. Hieronder vertellen we met welke luchtvaartmaatschappijen u naar Malaga kunt vliegen en hoe het parkeren op Schiphol in zijn werk gaat.

 

Luchtvaartmaatschappijen die vliegen naar Malaga

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen naar Malaga. Hoewel alle luchtvaartmaatschappijen die vertrekken vanaf Schiphol prima luchtvaartmaatschappijen zijn, zal het voor sommige mensen prettig zijn om te weten dat KLM Royal Dutch Airlines ook vanaf Schiphol naar Malaga vliegt. Ook Transavia biedt vluchten aan naar Malaga, net als Tui en Vueling. Per luchtvaartmaatschappij verschillen de prijzen van de vluchten. Als u dus kiest voor een minder luxe luchtvaartmaatschappij, zal de prijs van u vlucht dus ook naar beneden gaan. Los van verschillende luchtvaartmaatschappijen, is het altijd handig om de verschillende vliegtickets naar Malaga met elkaar te vergelijken. Door vliegtickets met elkaar te vergelijken, ontdekt u vanzelf welke luchtvaartmaatschappij u het goedkoopste vliegticket aanbiedt. Dit is een eenvoudige manier om voor een kleine prijs naar Malaga te kunnen vliegen vanaf Schiphol. Volg vliegtuigen om dus niet de hoofdprijs te betalen.

 

Parkeren op Schiphol

Als u met de auto naar Schiphol rijdt om vanaf daar een vlucht te pakken naar Malaga, kunt u uw auto achterlaten op Schiphol. Parkeren op Schiphol kan direct naast het vliegveld, maar u kunt ook uw auto parkeren op één van de parkeerplaatsen die verder van de luchthaven af liggen. Hoe verder de parkeerplaats van de luchthaven af ligt, hoe goedkoper u parkeert. Vanaf de parkeerplaatsen die verder weg liggen, kunt u een shuttlebus pakken naar de terminal, om vanaf daar naar uw gate te wandelen. Vaak geldt voor alle parkeerplaatsen: hoe langer u parkeert, hoe voordeliger het wordt om op Schiphol te parkeren. U kunt op de website van Parkerenvliegveldschiphol.nl alle prijzen bekijken voor het parkeren op Schiphol.