Vliegen naar Malaga vanaf Rotterdam Airport

Als u op vakantie wil naar Malaga en als u dichtbij Rotterdam of Den Haag woont, kunt u eenvoudig naar Malaga vliegen vanaf Rotterdam Airport. Dit vliegveld ligt tussen Rotterdam en Den Haag en vliegt regelmatig op en neer naar Malaga. Malaga is een schitterende stad in het zuiden van Spanje. Malaga ligt aan de Costa Del Sol, aan een kustlijn van maar liefst 40 kilometer lang. De stad kent een rijke geschiedenis en is interessant voor de kunst- en cultuurliefhebber. De bekende schilder Picasso is er zelfs geboren! Echter, voor de liefhebber van zon, zee en strand is Malaga ook een heerlijke bestemming. Malaga ligt aan de kust en in Malaga schijnt 320 dagen per jaar de zon, zodat u kunt genieten van een heerlijk ontspannen vakantie in de zon. Bovendien kunt u natuurlijk heerlijke tapas eten in Spanje en kunt u fantastisch winkelen in Malaga. Bent u al overtuigd? Boek dan snel een vliegticket naar Malaga vanaf Rotterdam Airport. Hieronder vertellen we u met welke luchtvaartmaatschappijen u naar Malaga kunt vliegen en hoe het parkeren op Rotterdam Airport in zijn werk gaat.

 

Luchtvaartmaatschappijen die vanaf Rotterdam Airport naar Malaga vliegen

Als u vanaf Rotterdam Airport naar Malaga vliegt, vliegt u waarschijnlijk met Transavia of met British Airways (in dit geval vliegt u via Londen en stapt u hier over op een vlucht naar Malaga). Beide luchtvaartmaatschappijen zijn prima en brengen u veilig naar uw bestemming. Voor de voorwaarden van elke luchtvaartmaatschappij kunt u het beste bij de luchtvaartmaatschappij zelf informeren. U kunt natuurlijk ook een kijkje nemen op de website van Transavia of British Airways om te kijken hoeveel bagage u mag meenemen.

 

Parkeren op Rotterdam Airport

Als u met de auto naar Rotterdam Airport rijdt, om vanaf daar naar Malaga te vliegen, is parkeren op Rotterdam Airport een prima optie. Parkeren bij dit vliegveld is altijd op loopafstand van de terminal. U kunt uw parkeerplaats van tevoren reserveren om zeker te weten dat u een parkeerplaats hebt als u bij de luchthaven aankomt. Dit reserveren is mogelijk voor P1, P2, P3, P7 en P10. Op parkeerplaats P2 is het bovendien mogelijk om uw auto kosteloos op te laden. De prijzen van de parkeerplaatsen verschillen, omdat de ene parkeerplaats iets verder lopen is dan de andere parkeerplaats. Informeer naar de voorwaarden bij Rotterdam Airport en reserveer de plek waar u graag uw auto parkeert terwijl u geniet van een vakantie in Malaga.