Vliegen naar Malaga vanaf Eindhoven Airport

Als u op vakantie wil naar Malaga, kunt u vliegen vanaf Eindhoven Airport. Eindhoven Airport is een kleine luchthaven naast Eindhoven, vanaf waar u vaak voor een voordelige prijs naar een leuke stad in Europa kunt vliegen. Malaga is één van die leuke steden. Deze stad is het pareltje aan de Costa Del Sol in Spanje. De stad ligt aan een kustlijn van maar liefst 40 kilometer lang en in Malaga schijnt 320 dagen per jaar de zon! Het is een stad vol mooie geschiedenis, heerlijk eten, vriendelijke mensen, prachtige gebouwen en schitterende natuur. Kortom: Malaga heeft alles wat een leuke vakantiebestemming moet hebben. Vanaf Eindhoven Airport vliegt u voor een klein prijsje naar Malaga. Hieronder vertellen we u met welke luchtvaartmaatschappijen u naar Malaga kunt vliegen en hoe het parkeren op Eindhoven Airport werkt. Lees dus snel verder en ontdek alles over vliegen naar Malaga vanaf Eindhoven Airport!

 

Luchtvaartmaatschappijen die vanaf Eindhoven Airport naar Malaga vliegen

Als u vanaf Eindhoven Airport naar Malaga vliegt, vliegt u waarschijnlijk met Ryanair of Transavia. Deze luchtvaartmaatschappijen bieden voor kleine prijsjes vluchten aan naar Malaga. Als u vliegt met één van deze luchtvaartmaatschappijen is het handig om te weten dat u vloeistoffen en gels in verpakkingen van maximaal 100 ml mee mag nemen. Alle vloeistoffen en gels van minder dan 100 ml die u meeneemt aan boord, moeten verpakt zijn in een hersluitbare plastic zak met een maximale inhoud van één liter. U kunt op de website van Eindhoven Airport alles lezen over alle zaken waar u verder rekening mee moet houden bij het vliegen naar Malaga vanaf Eindhoven Airport.

 

Parkeren op Eindhoven Airport

Op Eindhoven Airport is er genoeg parkeergelegenheid. U kunt kiezen uit verschillende parkeergelegenheden. Zo is er P1, de parkeerplaats die direct gelegen is aan de terminal van Eindhoven Airport. Dit is de duurste, maar wel de meest praktische parkeerplaats op Eindhoven Airport. Op 5 minuten lopen ligt parkeerplaats P3 en op 7 minuten lopen vindt u de parkeerplaats P4. Ook P5 ligt op 7 minuten lopen, maar u kunt er ook voor kiezen om op P8 te parkeren, vanaf waar u met een shuttlebus gratis naar de terminal wordt gereden. Voor alle parkeerplaatsen geldt: hoe hoger het nummer van de P, hoe goedkoper de parkeerplaats is (dus: P1 is het duurste, P8 het goedkoopste). Afhankelijk van hoe ver u bereid bent om te lopen, kunt u een parkeerplaats uitkiezen die bij u past.