Luchthavens

Op vliegvakantie naar Malaga

Wilt u op vliegvakantie naar het zonovergoten Malaga? Een goede keuze, want Malaga is een prachtige stad waar u ongetwijfeld kunt genieten van lekker weer, een mooi strand, heerlijk Spaans eten, een rijke geschiedenis en een schitterende omgeving. Malaga is al tijden een populaire vakantiebestemming voor toeristen die van zon, zee en strand houden, maar Malaga heeft nog veel meer te bieden. Zo vindt u in Malaga het Picassomuseum, kunt u terecht voor een kustlijn van maar liefst 40 kilometer lang, kunt u struinen over de schitterende overdekte markt en waant u zich in Noord-Afrika in alle smalle, schattige, Arabische straatjes. Bovendien kunt u, na een flinke klim, van een schitterend uitzicht over de stad genieten vanaf het Gibralfaro Kasteel. U ziet vanaf hier niet alleen de stad, maar u kunt ook genieten van het uitzicht op de haven en de prachtige kust van Malaga. Klinkt dit u als muziek in de oren? Dan moet u snel een vlucht boeken! Als u op vakantie wilt naar deze leuke stad, is het verstandig om te vliegen. Vliegen kan erg goedkoop zijn en bovendien bent u snel in Malaga. Hieronder leggen we u uit vanaf waar u kunt vliegen naar Malaga en hoe u aan de goedkoopste vliegtickets komt.

 

Vliegen naar Malaga vanaf Schiphol, Eindhoven, Rotterdam, Groningen of Maastricht

Er zijn een aantal verschillende steden vanaf waar u naar Malaga kunt vliegen, maar niet alle vliegvelden in Nederland bieden vluchten aan naar Malaga. Zo kunt u voor een vlucht naar Malaga niet terecht bij Groningen Airport en Maastricht Airport. Wel kunt u ervoor kiezen, als u bijvoorbeeld dichtbij Groningen of Maastricht woont, om vanaf een van deze twee vliegvelden naar een plaats vlakbij Malaga te vliegen en vanaf daar verder te reizen met bijvoorbeeld het openbaar vervoer of een taxi. Echter, het is makkelijker om te vliegen vanaf Schiphol, Eindhoven Airport of Rotterdam Airport. Vanaf deze drie vliegvelden vliegen er regelmatig vliegtuigen naar Malaga voor kleine prijsjes.

 

Hoe vind ik het goedkoopste vliegticket naar Malaga?

Als u op vakantie wilt naar Malaga, wilt u natuurlijk het goedkoopste vliegticket vinden. Niemand wil teveel betalen voor een vakantieticket! Als u op zoek bent naar het goedkoopste vliegticket naar Malaga, is het verstandig om niet aan één vliegveld vast te zitten. Het kan tenslotte zo zijn dat u dichtbij Schiphol woont, maar dat de goedkoopste vlucht naar Malaga vanaf Eindhoven Airport vertrekt. Als u flexibel bent in uw vertrekpunt, kunt u sneller een goedkoop vliegticket vinden. Dit geldt ook voor de vertrektijden. Vluchten met minder aantrekkelijke vertrektijden zijn vaak goedkoper dan vluchten met ideale vliegtijden. Bent u bereid om op een iets minder prettig moment van de dag te vliegen? Dan vindt u sneller een goedkoop vliegticket naar Malaga! Bovendien is het verstandig om vliegtickets van verschillende vliegvelden met elkaar te vergelijken. Door vliegtickets met elkaar te vergelijken, ziet u snel vanaf welk vliegveld u voor de kleinste prijs naar Malaga kunt vliegen, waardoor u goedkoop vliegt!